Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi gti edition 35 – 235pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 235pk 310pk +31.9%
Koppel 300nm 410nm +36.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk?

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Golf is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Golf is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Golf veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk
 • De beste Volkswagen Golftuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Edition 35 – 235pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.