Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi gti 230pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 310pk +34.8%
Koppel 350nm 440nm +25.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Golf vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Golf veel soepelder gaat door Volkswagen Golf chip tunen. Je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 230pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.