Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tfsi gti 240pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 300pk +25%
Koppel 330nm 410nm +24.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Volkswagen Golf chip tunen. Je Volkswagen Golf zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk​
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk tuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk. Hierbij pas je de Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 240pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.