Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tfsi gti 200pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Golf chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Golf 2.0 TFSI GTI 200pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.