Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi cr gtd 184pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 225pk +22.3%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Golf kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf gaat u merken dat uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk veel soepelder gaat door chip tuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Golf meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk​
 • Meer performance
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk tuning software
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk is een populaire methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk!

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 184pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.