Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Volkswagen Golf chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 150pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Citroën
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.