Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk zult u merken dat uw Volkswagen Golf veel soepelder rijdt door Volkswagen Golf tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk​
 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede Volkswagen Golfchiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 140pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.