Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi cr 136pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 195pk +43.4%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Volkswagen Golf chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Golf meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 136pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.