Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 sdi 75pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 90pk +20%
Koppel 140nm 160nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 2.0 SDI 75pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.