Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 fsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 165pk +10%
Koppel 200nm 215nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk veel soepelder gaat door chiptuning Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk:​​

 • Harder geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk.

Veilige auto tuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk. Je Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Golf 2.0 FSI 150pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Pontiac bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.