Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk?

Het standaard programma in de Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk ecu van uw Volkswagen Golf is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Golf vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Volkswagen Golf kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Volkswagen Golf tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Golf veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk kan worden!
 • Goede Volkswagen Golftuning software in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk is een populaire manier om je Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Nissan
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.