Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.8t 20v gti 150pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 192pk +28%
Koppel 210nm 310nm +47.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Golf veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Golf zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 150pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.