Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.8 tsi 180pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 250nm 380nm +52%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.8 TSI 180pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hyundai motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.