Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.6 fsi 110pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 120pk +9.1%
Koppel 155nm 170nm +9.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Golf met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Golf chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk chiptuning. Je Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Golf 1.6 FSI 110pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Opel ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.