Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.5 tsi bluemotion 130pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 200nm 290nm +45%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf zult u merken dat uw Volkswagen Golf veel soepelder gaat door chiptuning Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk​
 • Beter geluid
 • Meer performance uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.5 TSI Bluemotion 130pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.