Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.5 tsi 130pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 200nm 290nm +45%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk veel lekkerder rijdt door tuning Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Golf meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.5 TSi 130pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.