Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.4i 16v 80pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 90pk +12.5%
Koppel 132nm 145nm +9.8%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk?

De ecu software van uw Volkswagen Golf is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Golf meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk. Hierbij pas je de Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Golf 1.4i 16v 80pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.