Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.4 tsi 140pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Volkswagen Golf tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Golf veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Harder geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk.

Veilige chiptuning door

 • De beste Volkswagen Golfchiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk kan worden!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk is een populaire methode om je Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk chiptuning. Je Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 140pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Smart
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.