Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.2 tsi 85pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 140pk +64.7%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk gaat u merken dat uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk veel soepelder rijdt door Volkswagen Golf tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk wordt!
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk chiptuning software
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk is een geliefde manier om je Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Golf 1.2 TSI 85pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.