Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.0 tsi 115pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 135pk +17.4%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Golf vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf gaat u merken dat uw Volkswagen Golf veel lekkerder gaat door chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk. Je Volkswagen Golf zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 115pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren Citroën
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.