Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen eos 3.2 v6 250pk

Stage 1 Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 270pk +8%
Koppel 330nm 355nm +7.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Eos is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk. Je Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Eos 3.2 V6 250pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Eos 3.2 V6 250pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.