Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen eos 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk?

De standaard software in de Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Volkswagen Eoschiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Eos 2.0 TDI CR 140pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.