Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 2.0 tdi 140pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 395nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Caddy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Volkswagen Caddy tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk.

Veilige auto tuning door

 • De beste Volkswagen Caddychiptuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Caddy 2.0 TDI 140pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Mini externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.