Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 90pk +12.5%
Koppel 132nm 145nm +9.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk?

Het standaard programma in de Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk ecu van uw Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Caddy een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Caddy veel lekkerder rijdt door Volkswagen Caddy chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van goede Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk wordt!

Methodes voor Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk genoemd. Je Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Caddy 1.4i 16v 80pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.