Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 1.4 tsi 125pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 145pk +16%
Koppel 220nm 260nm +18.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Caddy tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk
 • De beste Volkswagen Caddychiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk is een geliefde manier om je Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk!

Chiptuning Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Caddy 1.4 TSI 125pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.