Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 1.2 tsi 84pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 84pk 130pk +54.8%
Koppel 160nm 215nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Caddy is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk
 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk
 • Gebruik van goede Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Caddy 1.2 TSI 84pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.