Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 1.2 tsi 105pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 175nm 225nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Caddy is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk?​

Bij stage one tunen Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk wordt!
 • De beste Volkswagen Caddychiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Caddy 1.2 TSI 105pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

BMW ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.