Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen bora 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 210nm 280nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Bora gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Bora 1.9 TDI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning Alpina
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.