Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen bora 1.9 tdi 100pk

Stage 1 Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk?

De ecu van uw Volkswagen Bora is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Volkswagen Bora vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Bora veel soepelder rijdt door Volkswagen Bora tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk​
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk.

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Volkswagen Borachiptuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Bora 1.9 TDI 100pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.