Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen atlas 3.6 v6 280pk

Stage 1 Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 299pk +6.8%
Koppel 370nm 399nm +7.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk?

De ecu van uw Volkswagen Atlas is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Atlas is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Volkswagen Atlas meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Atlas 3.6 V6 280pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk. Hierbij pas je de Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Atlas 3.6 V6 280pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Skoda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.