Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen atlas 2.0 tsi 238pk

Stage 1 Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 238pk 300pk +26.1%
Koppel 350nm 440nm +25.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Atlas veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk
 • Goede Volkswagen Atlastuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Atlas 2.0 TSI 238pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Hyundai
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.