Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen arteon 2.0 tsi 280pk

Stage 1 Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 365pk +30.4%
Koppel 350nm 470nm +34.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Arteon een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Arteon kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk kan doen:
 • Goede Volkswagen Arteontuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk is een populaire manier om je Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Arteon 2.0 TSI 280pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.