Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen arteon 2.0 tdi 190pk

Stage 1 Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 225pk +18.4%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk?

De ecu van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Arteon een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Arteon tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Goede Volkswagen Arteontuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk!

Chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 190pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Lamborghini
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.