Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen amarok 3.0 v6 tdi 258pk

Stage 1 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 310pk +20.2%
Koppel 580nm 680nm +17.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Amarok vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Amarok kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk.

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk. Zonder de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 258pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.