Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen amarok 3.0 v6 tdi 224pk

Stage 1 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 310pk +38.4%
Koppel 550nm 680nm +23.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Amarok is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Amarok tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Amarok veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk?​

Bij stage één chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk
 • Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 224pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Hyundai
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.