Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen amarok 3.0 v6 tdi 204pk

Stage 1 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 310pk +52%
Koppel 500nm 680nm +36%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk. Je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk?​

Voor stage één chippen Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk waarborgen. Zonder uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk haalt.

Stage 2 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk.

Diepgaande kennis over Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk chiptuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 204pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.