Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen amarok 2.0 tdi cr 180pk

Stage 1 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 400nm 485nm +21.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Amarok een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Volkswagen Amarok chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk waarborgen. Zonder uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Volkswagen Amarokchiptuning files in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk chiptuning. Je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 180pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Mini
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.