SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 200pk +29%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk veel lekkerder gaat door chiptuning SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk:​​

 • Meer vermogen uit uw SsangYong
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk tuning files
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk motor tuning:

Voor het SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk ECU niet te ontmantelen.

Door het SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk!

Stage 2 chiptuning SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk.

Gespecialiseerde notie over SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van SsangYong Rodius 2.0 XDi 155pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen SsangYong baar zijn door het blote oog.

Daarom is je SsangYong al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.