SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk?

De standaard software in de motor controller van uw SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw SsangYong auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door SsangYong Tivoli tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk
 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de SsangYong , zonder dat hierbij aanpassingen SsangYong baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw SsangYong .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de SsangYong zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder SsangYong doen.