SsangYong Rexton 270 XDi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong rexton 270 xdi 163pk

Stage 1 SsangYong Rexton 270 XDi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 185pk +13.5%
Koppel 345nm 420nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn SsangYong Rexton 270 XDi 163pk chiptunen?

De ecu software van uw SsangYong Rexton is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door SsangYong Rexton chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je SsangYong Rexton 270 XDi 163pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw SsangYong Rexton 270 XDi 163pk​

Hoe gaat dat precies, remappenSsangYong Rexton 270 XDi 163pk?​

Bij stage één tunen SsangYong Rexton 270 XDi 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de SsangYong Rexton 270 XDi 163pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw SsangYong Rexton 270 XDi 163pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw SsangYong Rexton 270 XDi 163pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de SsangYong Rexton 270 XDi 163pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw SsangYong Rexton 270 XDi 163pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het SsangYong Rexton 270 XDi 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw SsangYong auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw SsangYong Rexton 270 XDi 163pk wordt!

Methodes voor SsangYong Rexton 270 XDi 163pk motor tuning:

Voor het SsangYong Rexton 270 XDi 163pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: SsangYong Rexton 270 XDi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Rexton 270 XDi 163pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de SsangYong Rexton 270 XDi 163pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

SsangYong Rexton 270 XDi 163pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw SsangYong Rexton 270 XDi 163pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Rexton 270 XDi 163pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over SsangYong Rexton 270 XDi 163pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw SsangYong Rexton 270 XDi 163pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 SsangYong chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw SsangYong auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw SsangYong auto en bent u uw auto dus even kwijt.