SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong actyon 2.0 xdi 136pk

Stage 1 SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk auto chiptunen?

De ecu software van uw SsangYong Actyon is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw SsangYong Actyon kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk?​

Voor stage één tuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede SsangYong Actyontuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk wordt!

Verschillende vormen SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk is een veelvoorkomende methode om je SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk!

Chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk haalt.

Stage 2 SsangYong Actyon 2.0 Xdi 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

GMC ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de SsangYong auto, zonder dat hierbij aanpassingen SsangYong baar zijn door het blote oog.

Daarom is je SsangYong al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de SsangYong zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder SsangYong doen.