SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong rodius 2.2 e-xdi 178pk

Stage 1 SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 178pk 220pk +23.6%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw SsangYong Rodius zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw SsangYong
 • Meer koppel uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van de beste SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw SsangYong auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk wordt!

Verschillende vormen SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk motor tuning:

Voor het SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk. Met deze methode moet je zelfs de SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk ECU niet te ontmantelen.

Door het SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk!

Stage 2 chiptuning SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van SsangYong Rodius 2.2 e-XDI 178pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen SsangYong baar zijn door het blote oog.

Daarom is je SsangYong auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw SsangYong dus even kwijt.