SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong musso 2.2 e-xdi 181pk

Stage 1 SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 181pk 220pk +21.5%
Koppel 420nm 460nm +9.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk ecu van uw SsangYong Musso is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw SsangYong Musso vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door SsangYong auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippen van een SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk chiptuning engineer onderworpen. Deze SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw SsangYong auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk
 • Exclusief gebruik van de beste SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk OBD chiptuning

OBD tuning SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk is een populaire methode om je SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk. Hierbij pas je de SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk haalt.

Stage 2 chiptuning SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk.

Diepgaande kennis over SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning SsangYong Musso 2.2 e-XDi 181pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Land Rover ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw SsangYong auto en bent u uw SsangYong auto dus even kwijt.