SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong rexton 2.0 xdi 155pk

Stage 1 SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 200pk +29%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door SsangYong chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de SsangYong Rexton chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer performance
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk motor tuning:

Voor het SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk haalt.

Stage 2 chiptuning SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw SsangYong Rexton 2.0 XDi 155pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Opel
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen SsangYong baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw SsangYong auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw SsangYong auto en bent u uw auto dus even kwijt.