SsangYong Kyron 200 XDi 141pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong kyron 200 xdi 141pk

Stage 1 SsangYong Kyron 200 XDi 141pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 141pk 170pk +20.6%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw SsangYong Kyron 200 XDi 141pk kan doen:

De ecu software van uw SsangYong Kyron 200 XDi 141pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw SsangYong Kyron kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je SsangYong Kyron 200 XDi 141pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw SsangYong Kyron 200 XDi 141pk veel soepelder gaat door chip tuning SsangYong Kyron 200 XDi 141pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je SsangYong Kyron 200 XDi 141pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning SsangYong Kyron 200 XDi 141pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw SsangYong Kyron 200 XDi 141pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je SsangYong Kyron 200 XDi 141pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het SsangYong Kyron 200 XDi 141pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de SsangYong Kyron 200 XDi 141pk.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto chip tunen voor u SsangYong Kyron 200 XDi 141pk kan doen:

Methodes voor SsangYong Kyron 200 XDi 141pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: SsangYong Kyron 200 XDi 141pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het SsangYong Kyron 200 XDi 141pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de SsangYong Kyron 200 XDi 141pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de SsangYong Kyron 200 XDi 141pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je SsangYong Kyron 200 XDi 141pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

SsangYong Kyron 200 XDi 141pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je SsangYong Kyron 200 XDi 141pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 SsangYong Kyron 200 XDi 141pk chiptuning. Je SsangYong Kyron 200 XDi 141pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning SsangYong Kyron 200 XDi 141pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische SsangYong Kyron 200 XDi 141pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning SsangYong Kyron 200 XDi 141pk ook verschillende andere software modificaties voor SsangYong Kyron 200 XDi 141pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Chrysler externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 SsangYong chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw SsangYong .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw SsangYong auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.