SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong korando 1.6 e-xdi 136pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw SsangYong kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk gaat u merken dat uw SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk veel lekkerder rijdt door SsangYong Korando chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw SsangYong
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk?​

Bij stage 1 chippen SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste SsangYong Korandochiptuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk motor tuning:

Voor het SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk. Je SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge SsangYong Korando 1.6 e-XDI 136pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je SsangYong al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw SsangYong dus even kwijt.