SsangYong Kyron 270 XDi 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong kyron 270 xdi 165pk

Stage 1 SsangYong Kyron 270 XDi 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 185pk +12.1%
Koppel 345nm 420nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw SsangYong Kyron 270 XDi 165pk auto kan doen:

De ecu software van uw SsangYong Kyron 270 XDi 165pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw SsangYong Kyron vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw SsangYong auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door SsangYong Kyron tunen. Je SsangYong Kyron 270 XDi 165pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw SsangYong Kyron 270 XDi 165pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse SsangYong Kyron 270 XDi 165pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw SsangYong Kyron 270 XDi 165pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de SsangYong Kyron 270 XDi 165pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw SsangYong Kyron 270 XDi 165pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het SsangYong Kyron 270 XDi 165pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw SsangYong Kyron 270 XDi 165pk
 • De beste SsangYong Kyrontuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw SsangYong Kyron 270 XDi 165pk wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen SsangYong Kyron 270 XDi 165pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 SsangYong Kyron 270 XDi 165pk OBD chiptuning

OBD chiptuning SsangYong Kyron 270 XDi 165pk is een veelvoorkomende manier om je SsangYong Kyron 270 XDi 165pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw SsangYong Kyron 270 XDi 165pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de SsangYong Kyron 270 XDi 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het SsangYong Kyron 270 XDi 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning SsangYong Kyron 270 XDi 165pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de SsangYong Kyron 270 XDi 165pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Kyron 270 XDi 165pk. Hierbij pas je de SsangYong Kyron 270 XDi 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je SsangYong Kyron 270 XDi 165pk haalt.

Deze vorm van chiptuning SsangYong Kyron 270 XDi 165pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over SsangYong Kyron 270 XDi 165pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 SsangYong chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw SsangYong .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.