SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong korando 2.0 xdi 150pk

Stage 1 SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 360nm 450nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw SsangYong kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

SsangYong Korando tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je SsangYong Korando veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw SsangYong auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor u SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk. Zonder de SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk!

Chiptuning SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van SsangYong Korando 2.0 XDi 150pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Dacia
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de SsangYong , zonder dat hierbij aanpassingen SsangYong baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de SsangYong zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.