Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 160pk +10.3%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Opel Vivaro vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Vivaro veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk aanpassen. Zonder de Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk. Je Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 145pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Honda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.