Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi pajero 3.2 did 170pk

Stage 1 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 195pk +14.7%
Koppel 373nm 440nm +18%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Mitsubishi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Mitsubishi Pajero chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mitsubishi Pajero veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Mitsubishi
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk​
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk OBD chiptuning

OBD tuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 170pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mitsubishi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mitsubishi .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.